W żywieckim centrum konferencyjno - wypoczynkowym "Dębina" odbył się tradycyjny przegląd potraw regionalnych pod nazwą "Beskidzki hołdymas".
Przeróżne smakołyki kuchni regionalnej oceniała specjalna komisja konkursowa.
Najlepsze dania przygotowane przez kół zostały nagrodzone. Gdy goście zajadali się pysznościami, na scenie przygrywała znakomita kapela "Haśnik".
Obszerna relacja z tej imprezy ukaże się w najbliższy piątek (12.11) w Dzienniku Zachodnim - tygodniku powiatowym Żywiec. Zachęcamy do lektury !
Precz z Zielonym Ładem! - protest rolników w Warszawie
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?