MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
4 z 8
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Składniki:...
fot. Getty images/zdjęcie ilustracyjne

Faszerowane pieczarki na 5 łatwych sposobów. Smaczna i tania przekąska na imprezę karnawałową. Zrobisz je w kilka minut

Pieczarki faszerowane mięsem mielonym

Składniki:
- pieczarki,
- cebula,
- czosnek,
- mięso mielone,
- papryka wędzona,
- ser żółty,
- olej.

Jak zrobić pieczarki faszerowane mięsem mielonym?
1. Pieczarki podsmażyłam i zdjęłam z patelni.
2. Na tej samej patelni podsmażyłam mięso z poszatkowaną cebulą i wyciśniętym czosnkiem oraz przyprawami.
3. Pieczarki nadziałam mięsem, posypałam startym żółtym serem i zapiekłam w piekarniku nagrzanym do 180 stopniu, aż ser się zrumienił.

Zobacz również

Narkotyki w Końskich. Mężczyzna miał przy sobie susz

Pożar lasu w Bochni, z ogniem walczyło 24 strażaków. Policja ustala sprawcę

Pożar lasu w Bochni, z ogniem walczyło 24 strażaków. Policja ustala sprawcę

Polecamy

Od owoców puchną ci usta? Sprawdź, czy to nie jest ten specyficzny rodzaj alergii

Od owoców puchną ci usta? Sprawdź, czy to nie jest ten specyficzny rodzaj alergii

Lecisz do Włoch? Odwiedź Monte Cassino. W tym roku szczególnie warto tam być

Lecisz do Włoch? Odwiedź Monte Cassino. W tym roku szczególnie warto tam być

Za każdym razem obierasz pieczarki? W ten sposób sam sobie szkodzisz

Za każdym razem obierasz pieczarki? W ten sposób sam sobie szkodzisz