Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 16
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Szparagi należy dobrze opłukać, odłamać zdrewniałe końce...
fot. Julianna Bednarczuk

Szparagi białe czy zielone? Makłowicz ma swój typ. Jak przechowywać szparagi? Przepisy od mistrzów kuchni

Pizza z zielonymi szparagami

Szparagi należy dobrze opłukać, odłamać zdrewniałe końce (cienkie szparagi zazwyczaj nie mają ich wcale), osuszyć na papierowym ręczniku. Grubsze szparagi zblanszować: zanurzyć na pół minuty we wrzątku, a następnie włożyć do zimnej wody, odcedzić, osuszyć na papierowym ręczniku, dodatkowo można przekroić wzdłuż na pół.

Zobacz również

Meble, kanapy, zabawki. Nie uwierzysz, co buszczanie oddają za darmo. Zobacz

Meble, kanapy, zabawki. Nie uwierzysz, co buszczanie oddają za darmo. Zobacz

Noc Muzeów 2024 w Bydgoszczy. Gdzie warto się wybrać? Najciekawsze atrakcje

Noc Muzeów 2024 w Bydgoszczy. Gdzie warto się wybrać? Najciekawsze atrakcje

Polecamy

To „cichy zabójca kobiet”, ból trwa latami. Z tą chorobą zmagała się Kora

To „cichy zabójca kobiet”, ból trwa latami. Z tą chorobą zmagała się Kora

Czym jest związek kohabitacyjny? Zobacz, co go charakteryzuje

Czym jest związek kohabitacyjny? Zobacz, co go charakteryzuje

Jak naprawić migający ekran w laptopie? Zobacz, co może być przyczyną

Jak naprawić migający ekran w laptopie? Zobacz, co może być przyczyną